fbpx
The Dental Operating Microscope In General Practice : Seeing Is Believing!
Wednesday, 2 October 2019, 12:00AM - Thursday, 3 October 2019, 12:00AM
The Dental Operating Microscope In General Practice : Seeing Is Believing!
Wednesday, 2 October 2019 - Thursday, 3 October 2019
Ticket information
PAVEL Aurelia
Telefon: 0752213034 aurelia@poka-dent.ro
Click on the price to go to the ticket purchase page.
Description

DESPRE EVENIMENT
Acest curs nu se referă numai la microscop sau la endodontia la microscop, ci se refera la utilizarea microscopului pentru orice manopera in cabinetul stomatologic.

Este vorba despre ergonomie, documentare și precizie a tratamentului.
Este un curs de 2 zile in care avem microscopul ca piesă centrală a manoperelor, ca instrument folosit pentru fiecare pacient, pentru fiecare procedură, in practica de zi cu zi.
Pentru inscrieri: https://www.poka.ro/contact.html

Conditii de inscriere:

Rezervarea locului se face numai in momentul platii unei taxe de avans in valoare de minim 1000 lei, in contul de pe factura.
Plata diferenței se face cel târziu cu 10 zile înainte de data de începere a cursului.
Renuntarea la curs se poate face cu minim 14 zile fata de data de incepere a cursului. Nerespectarea acestei perioade, duce la pierderea taxei achitate .
TEMATICA
În cadrul acestui curs de 2 zile, participanții vor putea vedea cum microscopul operativ dentar poate îmbunătăți rezultatele tratamentului nu doar în endodonție, ci și în toate aspectele practicii dentare zilnice, inclusiv în stomatologia restaurativa, cosmetică, implantologie si altele.

Participantii vor vedea cum microscopul ofera avantaje in precizia tratamentului, documentare, comunicare cu pacientii si membrii echipei si in final, in imbunatatirea ergonomiei care ajuta la reducerea durerii coloanei, in special a celei cervicale.

Partea de hands-on va permite participanților să lucreze pe dinți extrasi și modele pentru a realiza cum poate fi folosit microscopul in toate manoperele stomatologice.

Asistenții dentari

Sfaturi clinice importante care permit lucrul la 4 maini, cu accent pe instrumentar, folosind monitoarele in manoperele dentare
Cum să dezinfectați și să protejati microscopul
​​​​​​​Modul în care microscopul poate face stomatologia mai distractiva pentru membrii echipei, pacienți și stomatologi deopotrivă!
In timpul cursului, asistenții dentari vor învăța să execute coroane provizorii sub microscop, precum și cum să se sincronizeze cu medicul.

Aflați cele patru avantaje ale lucrului la microscop: precizie, ergonomie, comunicare și documentare

Precizie

Aflați cum poate oferi intervale de mărire de 2 – 21x , impreuna cu iluminat coaxial fara umbre.

Ergonomia

Aflati cum sa lucrati într-o poziție verticală confortabila pe tot parcursul zilei pentru a atenua durerile de coloana care afectează atât de mulți stomatologi.

Comunicare

Aflati importanta imaginilor live furnizate de microscop in igiena dentara și in examinarea pacienților noi, dar si pentru educarea lor de a continua tratamentul

Documentație

Fie că este vorba de cursuri pentru specialisti sau educație pentru pacienți, aflati cum poate fi echipat microscopul pentru a fotografia si inregistra usor manoperele dentare.

Numar de locuri: 20 locuri

Speakers
Organizer
Tehnodent Poka
+40 256 246 114 +40 752 121 773
Partners
  Sponsors
   Location
   Romania, Ghiroda
   Str. Aeroport nr. 90