fbpx
Instrumentare & Irigare Endodontica
Saturday, 19 October 2019 - Saturday, 19 October 2019
Instrumentare & Irigare Endodontica
Saturday, 19 October 2019 - Saturday, 19 October 2019
Ticket information
Normal
Price for Basic Members
500 EUR
Click on the price to go to the ticket purchase page.
Description

Vom discuta tehnici de identificare a canalelor radiculare dupa realizarea accesului coronar si minimizarea accidentelor din timpul acestei manopere. Modalitati de identificare a orificiilor canalelor radiculare in functie de dificultatea cazului si anatomia cunoscuta a dintelui.

Apoi vom aborda discutarea si exemplificarea tehnicilor de realizare a accesului radicular, negociere a canalelor radiculare, ”patency, slidepath and glidepath theory”, prepararea spatiului endodontic incepand din treimea coronara pana in cea apicala, realizarea stopului apical. Evitarea/minimizarea accidentelor si a iatrogeniilor. Alegerea aparaturii si instrumentarului portivit pentru realizarea acestor deziderate, cu maxima eficienta clinica si ca timp.

Vom incheia cu analizarea si practicarea diferitelor tehnici de dezinfectie si curatare cu ajutorul irigantilor endodontici. Metode practice de utilizare in siguranta a solutiilor de irigare. Alegerea concentratiei solutiilor in functie de experienta practicianului si particularitatile clinice ale cazului. Modalitati de evitare a accidentelor in timpul irigarii. Alegerea instrumentarului si modul de utilizare corecta a acestuia.

CONTACT : DR. RADU BRATA – 0741344423 sau prin email: radu.brata@yahoo.com

Speakers
Partners
  Sponsors
   Location
   Romania, Cluj-Napoca
   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!