fbpx
Abc-ul In Endodontie
Saturday, 19 October 2019 - Saturday, 19 October 2019
Abc-ul In Endodontie
Saturday, 19 October 2019 - Saturday, 19 October 2019
Ticket information
Taxa de participare
Price for Basic Members
450 EUR
Click on the price to go to the ticket purchase page.
Description

DESPRE EVENIMENT
ABC-ul IN ENDODONTIE!
Sau tot ce trebuie sa stii despre practica endodontica curenta de la cavitatea de acces pana la cele mai grele retratamente!

Un curs interesant, alături un medic pasionat de endodonție de aproximativ 12 ani, Asist.Univ. Dr. Dr. Andreea Oana Cristescu-Rosu, cu care veți putea învăța, clarifica și discuta deschis aspecte mai puțin cunoscute din tratamentele endodontice!

Cursul este adresat atât medicilor începatori, celor care doresc să își perfecționeze și îmbunătățească metodele de lucru din propriul cabinet,celor care doresc să treacă de la endodonția clasică la lucrul la microscop, dar si celor care doresc sa invete metode noi de retratament, indepartare instrumente fracturate sau inchidere de perforatii.

Vor fi abordate teme de endodontie pentru cei care sunt la început de drum, dar si teme precum:retratamente (instrumentar si tehnici), îndepărtarea de instrumente fracturate de pe canal, închidere de perforatii şi cai false, depăşiri de praguri.

Va asteptam cu drag!

TEMATICA
Cursul parcurge teme actuale din endodonție, pornind de la bazele acestei specializări, până la detalii și trucuri folosite în practica endodontică de zi cu zi.

Pe parcursul unei zile veți audia etapele corecte ale tratamentului endodontic și veţi sedimenta cunoștiințele de endodonție în partea teoretică.

În partea practică vom pune în valoare cele învățate printr-un hands-on pe endoblocuri și pe dinți extrași!

Partea practică se va desfășura la microscop, preparându-se rotativ cu un sistem de ace cu memorie controlată (Hyflex, Coltene) pe dinti extrasi si pe endoblocuri. Acest sistem vă va rămâne dumneavoastră la finalul cursului și îl veți putea folosi și în cabinet ulterior!

Pentru lucrul la microscop pe dinți extrași, participanţii sunt rugați sa aducă dinți cu cavitățille de acces deja făcute!

Numar de locuri: 10 locuri

Rezervare locuri:
GOANȚĂ Florin
Telefon: 0758.115.160
agent10@poka-dent.ro

ȘONCA Răzvan
Telefon: 0755.082.073
agent19@poka-dent.ro

MĂRĂȘESCU Alexandra
Telefon: 0742.252.394
agent33@poka-dent.ro

MOȚIU Florin
Telefon: 0742.252.400
agent34@poka-dent.ro

PAVEL Aurelia
Telefon: 0752213034
aurelia@poka-dent.ro

Partners
  Sponsors
   Location
   Romania, Ghiroda
   Str. Aeroport nr. 90
   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!